Diensten

Delva doe-het-zelf en vakhandel is niet enkel bekommerd om de verkoop, maar evenzeer om de dienst naverkoop. Om die reden hebben wij ook een eigen technische dienst in huis, waar drie techniekers instaan voor alle onderhoud en herstellingen aan uw machines. Dit zowel voor elektrische als mechanische toestellen Daarnaast kan u hier ook terecht voor het bestellen van onderdelen of het persen van hydraulische slangen.

U kan bij ons ook beroep doen op de thuisleveringsdienst.
Sommige artikelen zijn moeilijk te vervoeren met de wagen, denk maar aan isolatie, tuinafsluiting, stationaire machines, ladders, blauwsteen brievenbussen,…
Heeft u zelf geen geschikt vervoermiddel, dan brengen wij de artikelen graag tot bij u thuis met onze vrachtwagen.

Een derde pijler van onze diensten, is het verhuren van allerhande gereedschap.
Wij verhuren toestellen voor verschillende toepassingen, zoals bouw- en breekwerken, laswerken, reinigingswerken en tuinonderhoud. Dit kan uitermate handig zijn om sporadische werkzaamheden uit te voeren, waarvoor de aankoop van een nieuw toestel niet nodig blijkt. Onze medewerkers geven u steeds alle nodige uitleg over het gebruik van het toestel bij afhaling.

Als laatste bieden wij u ook in al onze vestigingen de verfmengservice aan.
Daar wij erkend Levis Paint Store zijn, kunnen wij u een oplossing bieden voor elke wens op het gebied van verven. Wanneer u beschikt over een bepaald kleurnummer of een kleurenstaal, kan dit onmiddellijk ingelezen worden en wordt uw verf direct aangemaakt op de verfmengmachine.